måndag 20 juni 2011

Påslagen: e-läsare köra till digitala distraktion

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/switched-on-e-readers-drive-to-digital-distraction/:
Varje vecka Ross Rubin bidrar Switched On , en kolumn om konsumenternas teknik.

Våren visade sig vara grymma för den glesa befolkningen i produkter som kombinerar e-papper och visar LCD-skärmen. Startup Entourage meddelade att man avbryta sin Edge dual-screen läsplatta / tablet combo. Och sedan Barnes & Noble stängda boken på den ursprungliga Nook att införa en efterträdare, som hade bara en skärm och en knapp. På så hoppade den över (eller är det under?) Även Kindle är minimalism.

E-läsare har följt en annorlunda demografisk adoption kurvan för en hemelektronik produkt. De första köparna var, liksom de många andra tekniska produkter, rikare, men majoriteten av dem var dessutom äldre och kvinnor i enlighet med bok-köpvanor av fysiska böcker. De drogs till den skarpa skärmen och hög kontrast på e-papper visar. Och många var (och fortsätter att vara) attraheras av en fokuserad produkt som tillät dem att koncentrera sig på texten utan distraktion av andra mediatyp, webben eller tusentals apps.

Fortsätt läsa påslagen: e-läsare köra till digitala distraktion

Påslagen: e-läsare köra till digitala distraktion ursprungligen visades på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 18:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar