torsdag 14 juli 2011

Car2go ger Nordamerikas första helelektriska bildelning programmet till San Diego

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/14/car2go-brings-north-americas-first-all-electric-carsharing-prog/:
När vi provade car2go s bilpool programmet tidigare i år, vi visste det var bara en tidsfråga innan tjänsten rullas ut till andra delar av landet. Föga anade vi vet dock att det skulle vara att göra detta på toppen av en flottilj av elbilar. Igår meddelade Daimler dotterbolag som San Diego blir nästa stad att anta car2go, vilket gör det den första i Nordamerika att skryta ett helt elektriskt bilpool systemet. Programmet kommer att sparka igång någon gång före slutet av detta år, då 300 Smart Fortwo plug-ins storma staden, var och en drivs av en 30 kW elektrisk framdrivningssystem och ett litiumjonbatteri som lovar att pågå i upp till 84 miles på en enda laddning. När bilarna slut på juice, kommer föraren kunna ladda batterierna på någon av de 1000 Blink EV laddning stationer (på grund av att installeras i slutet av 2011), innan du beger dig iväg till windsail, köpa vitt linne byxor, eller vad folk gör i perenn solsken. Nyfikenhet fångade? Styr förbi paus för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Car2go tar Nordamerikas första helelektriska bildelning programmet till San Diego

Car2go ger Nordamerikas första helelektriska bildelning programmet till San Diego ursprungligen visades på Engadget on Wed, 14 Jul 2011 10:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Tysk bil Scene | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar