torsdag 14 juli 2011

Evolio är Neura göra en foolio andra Android tablets (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/evolios-neura-making-a-foolio-of-other-android-tablets-video/:

Har du hört talas om Evolio? Vi har inte heller, men det kan vara dags att vi alla börjar uppmärksamma detta rumänska starta om dess grandiosa påståenden tech stjärnstatus visa sig vara sant. Förebådar det som "mest kraftfulla Android tablet" - och en ring att härska dem alla - den Neura är en 1GHz dual core Tegra 2-processor-packning, 9,7-tums full-HD visning, Flash-kapabla platta av östeuropeiska teknik . Sedan dess har (själv-) förklarade kungen av den lilla gröna roboten OS kulle, är företaget siktar här marknaden helt och hållet på Apples iPad 2 - hoppas sina befogenheter 1080p och utbyggbart minne på bästa sätt kan den kategorin Titan. Tyvärr täcker bolagets stolt skryta med bara sin hårdvara specifikationer, vilket Froyo att underpower vad som kan vara en verkligt förstklassig upplevelse. Ett September uppdatering till Honeycomb är löst nämns, men med 3,2 redan rulla ut till Xooms , är det här barnet börjar se daterad. Om att äga en exotisk tablet slår din svalare än du fantasi, få ditt kreditkort inställd på att importera läget den 25 juli. Informationsansvarig video och dess utmärkta rumänska-electro intro efter pausen.

Fortsätt läsa Evolio är Neura göra en foolio andra Android tablets (video)

Evolio är Neura göra en foolio andra Android tablets (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 23:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Evolio | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar