torsdag 14 juli 2011

Nya Netflix, NBCUniversal hantera meddelade; extra $ 6 a månaden köper några gamla EPS i Event

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/new-netflix-nbcuniversal-deal-announced-extra-6-a-month-buys/:
I fall du undrar vad de uppdaterade priserna köper tycks Netflix första steget i att göra sitt fodral för din $ 7,99 per månad i strömmande avgifter som en förnyelse av dess innehåll handlar med NBCUniversal. Det nya avtalet säkrar tillgången på tidigare säsonger av populära visar bland annat 30 Rock, The Office, Psych och andra val vi har fått vana att se på service för de kommande åren. Det finns en anmärkningsvärd förlust Men som LA Times påpekar ett arrangemang som gjorde nya avsnitt av Saturday Night Live till tjänsten dagen efter att de sänts har kommit till ett slut. Rykten hade virvlade som Netflix skulle kunna återuppliva den händelse efter uppsägning från NBC, men medan befintliga episoder kommer att finnas tillgängliga det finns ingenting nämnt om att sätta det bredvid Streamer egna House of Cards . Med tanke på Comcast (och nu NBCU) ledare Brian Roberts hänvisning till Netflix som repris-tv och Netflix VD Reed Hastings ' omfamna av termen här affären är inte förvånande, men vår enda frågan är om det är tillräckligt för att hålla nuvarande abonnenter runt.

Fortsätt läsa Nytt Netflix, meddelade NBCUniversal affär, extra $ 6 a månaden köper några gamla EPS i Event

Nya Netflix, meddelade NBCUniversal affär, extra $ 6 a månaden köper några gamla EPS Händelsen ursprungligen dök upp på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 17:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar