torsdag 14 juli 2011

Microsoft lovar Mango telefoner i september för Imagine Cup finalisterna

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/14/microsoft-promises-mango-phones-in-september-for-imagine-cup-fin/:
Ännu ett år, en annan Imagine Cup. Den årliga tävlingen, som sponsras av Microsoft, ger eleverna möjlighet att tillämpa teknik för att bekämpa hunger, fattigdom och andra globala problem, vilket gör världen till en bättre plats (för dig och för mig och hela mänskligheten). Vi skulle säga finalisterna förtjänar en ganska cool belöning för sina ansträngningar, eller hur? Enligt en statusuppdatering på Cups Twitter-konto - en uppdatering som tydligt har dragits - en av de priser för finalisterna är en Windows-telefon med Mango förinstallerade, en jackpot de skulle få i september. Vi är inte helt säkert om detta kommer att vara en pre-release version avsedd för utvecklare, eller om det är en indikation på att den slutliga iterationen kommer att vara redo för allmänt bruk vid det här laget, vi har bara hört att Mango är slitsade för en faller ut , så båda är definitivt möjligheter. Eftersom många av dessa elever är utvecklare, men det är fullt möjligt att de kommer att få en prototyp enhet med en tidig version av den fasta programvaran. Ingen telefon kan ersätta den varma känslor i sitt hjärta för en så bra prestation, men åtminstone de kan dela sin glädje med inbyggd Twitter integration .

Microsoft lovar Mango telefoner i september för Imagine Cup finalister ursprungligen visades på Engadget on Wed, 14 Jul 2011 11:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slashgear , Mobility Digest | källa Twitter | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar