torsdag 14 juli 2011

Domare förnekar Apples begäran om att påskynda sin talan mot Samsung

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/judge-denies-apples-request-to-speed-up-its-suit-against-samsun/:
Apples advokater i sin stämningsansökan mot Samsung är en otålig gäng. Först bad de att domstolen för en accelererad upptäckt process så att de kunde lägga vantarna på Sammy kommande produkter ASAP. Sedan in en motion för att trimma tiden fram till rättegången och bad om en beställning förkorta tiden för att arkivera trosor för den rörelse. Igår berättade för domstolen Apple att bromsa dess roll genom att förneka sin begäran att komprimera genomgång schemat. I och med detta hänvisas till domaren Apples kunskap om Samsungs påstådda överträdelser i mer än ett år och det faktum att det deltar i licensen förhandlingar med det koreanska företaget under den tiden - som domstolen anser undergräver Jobb & Co: s argument att de " ll lider avsevärd skada utan skyndade höra schema. Det är en mindre dom i ett större perspektiv, men det tyder på att Apples ropar att kondensera tiden fram till rättegången kan falla på döva rättsliga öron. Ser ut som folket i Cupertino kanske måste se till ITC om de vill raketen Docket behandling.

Domare förnekar Apples begäran om att påskynda sin stämning mot Samsung ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 21:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink FOSS Patent | källa Beställ (PDF) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar