torsdag 14 juli 2011

Sony ögon elbil framtiden, vill snart sälja Li-ion batterier

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-eyes-electric-car-future-wants-to-soon-sell-you-li-ion-bat/:
Sony måste lukta Dolla Dolla räkningar i EV ut-gatorna eftersom företaget just meddelat sin avsikt att fab litium-jon-batterier för bilar i mitten av årtiondet. Uttalandet gjorde från sin anläggning i Motomiya kunde gångjärn på en framtida marknad spola med konsumenternas efterfrågan av miljövänliga bilar, och ser byggandet av flera hängivna fabriker. Med tanke på det japanska företaget moderna historia ätit bitar av konkurrenten damm (hej Wii och iPod), förstår vi dess framåtvänd lust att bli kung av Li-ion backen. Men den mega-elektronik tillverkare inte placera alla sina batterier i en bränsle-source riktigt än - det är "också [tanke] utveckla batterier för bensindrivna elbilar och plug-in hybrider" - ska de vinna grön energi popularitetstävling . Medan vi applåderar företaget för att uppmuntra antagandet av miljövänliga vänligare teknik, skulle vi mycket hellre se dem som gör batterier till denna bad boy från Tomorrowland.

Sony ögon elbil framtiden, vill snart sälja Li-ion batterier som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 20:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Mainichi Shimbun | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar