torsdag 14 juli 2011

Smygande Prism Skylabs försöker "Ta Fysisk Spaces Online"

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/P6YSRS_1xYY/:

För ett par veckor sedan, en smygande start som heter Prisma SkyLabs bildades i San Francisco. Redan det är att skapa surr bland företagsänglar. Det är platsen inte är mycket mer än en platshållare just nu med denna vaga beskrivning :

Vi är banbrytande sätt att föra fysiska utrymmen på nätet, skapar nya platser för människor och företag att förstå och engagera varandra.

Några fler ledtrådar kan avslöjats genom att titta på två grundarna: VD Steve Russell och koncernchef Ron Palmeri . Russell grundade tidigare 3VR , en digital video bevakningsföretag där han numera är ordförande. Men Prism Skylabs är hans nya heltid gig.

Palmeri var Halsey Minor s högra hand på Minor Ventures, där han backas och inkuberas GrandCentral (nu Google Voice), Öppen och Scout Labs, en social CRM och helt bevakningstjänst säljs till Litium Technologies (som förvandlats till en rättegång )

Så du har en expert videoövervakning och ett Silicon Valley investerare med en bakgrund inom konsument webben och sociala medier analys, och de vill "få fysiska platser på nätet." Min insats är att de gör det genom videon. Utöver detta kommer vi måste hålla gräva. Men det låter så här starten siktar hållet för den ständigt växande online-to-offline marknaden.

Vi håller våra egna videokameror tränade på den här.

Upplysningar: Michael Arrington har åtagit sig att investera i Prism Skylabs.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar