torsdag 14 juli 2011

Microsofts Andy Lees på Windows framtid: ett ekosystem att härska dem alla

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/microsofts-andy-lees-on-windows-future-one-ecosystem-to-rule/:
Microsoft har sett framtiden för persondatorer, och det är en värld med ett enda Windows ekosystem. Windows Phone överkucku Andy Lees - som sa att vi inte kommer att få se WP7 på tablets under Microsofts Worldwide Partner Conference i går - ser fortfarande griffeltavlor, telefoner, konsoler och datorer spelar tillsammans i perfekt harmoni. Hans plan är att ge användare en konsekvent upplevelse för alla Microsoft-drivna enheter, även om han inte kött på exakt hur detta märkliga ekosystem kommer att fungera. Med tanke på de senaste rön tyder på Xbox integration i Windows 8 och UI likheter mellan de kommande skrivbordet OS och WP7 verkar det som om Microsoft är på god väg till en konsoliderad framtid. Men, kan bara tiden utvisa om Mr Lees "kan befria oss från fragmentering med en enhetlig Windows.

Microsofts Andy Lees på Windows framtid: ett ekosystem att härska dem alla publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 21:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Winrumors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar