tisdag 12 juli 2011

Google Talk använder SRI-tekniken för att stabilisera video chattar, återuppliva Chatroulette

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/google-talk-to-use-sri-technology-for-stabilizing-video-chats-r/:
Okej, så kanske är det inte den enda anledningen att Chatroulette beror för en väckelse, men det kommer definitivt inte att skada frågor. SRI Technology har just meddelat att det kommer att ge mjukvara bildstabilisering att ta jiggles från din framtida Google Talk videocalls. "Kurs behöver du en Android 3.0 + anordning för att dra fördel, men den allmänna uppfattningen här verkar ganska positiva. SRI: s pressmeddelande (embedded efter pausen) är inte precis spetsad med detaljer, men GigaOM rapporterar att detta också skulle kunna förbättra batteritiden, men bara de tyngsta av video chattare är ägnade att märka skillnaden. Ser ut som störande själv blev just en hel del mindre distraherande.

Fortsätt läsa Google Talk använder SRI-tekniken för att stabilisera video chattar, återuppliva Chatroulette

Google Talk använder SRI-tekniken för stabilisering videochatt, återuppliva Chatroulette ursprungligen visades på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 17:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MobileBurn | källa SRI Teknik | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar