tisdag 12 juli 2011

Maingear Koppling-15 blir uppgraderad med NVIDIA Optimus grafikväxling

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/maingear-clutch-15-gets-upgraded-with-nvidia-optimus-graphics-sw/:
Det var ett tag sedan vi lade ögonen på Maingear fina söker Koppling-15 , och medan det fortfarande gunga som sexiga exteriör, har den senaste iteration en liten överraskning för er under huven. Med det senaste tillskottet av NVIDIAs grafikkort byta Optimus -teknik, är detta bärbara föra juice - batteri juice, alltså. Bortsett från att det ser ut mestadels samma, inifrån och ut, du har fortfarande ditt val av Intel Core i3 eller i5-processorer, en 750 GB hårddisk eller 512 GB SSD, upp till 8 GB DDR3-minne, och samma (fortfarande en besvikelse) WXGA-skärm. Det här att gå runt, men har dedikerat grafikminne varit stötte upp en kontakt med NVIDIAs GeForce GT 525 GPU (1GB). Om automatiserade grafikväxling är din grej kan du få din egen bärbara dator på vid källan länken börjar på $ 1030. Fullständig PR efter pausen.

Fortsätt läsa Maingear Koppling-15 blir uppgraderad med NVIDIA Optimus grafikväxling

Maingear Koppling-15 blir uppgraderad med NVIDIA Optimus grafikväxling publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 21:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Maingear | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar