tisdag 12 juli 2011

Xbox 360 dyker upp i Win 8 kod, konsolspel kompatibilitet kommer till PC?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/12/xbox-360-pops-up-in-win-8-code-console-game-compatibility-comin/:
Xbox 360 Referens i Win8 kod
Det är ingen hemlighet att Microsoft planerar att integrera Xbox LIVE i Windows 8 , men rykten är nu virvlande att Xbox 360-spel faktiskt kan vara spelbart på nästa version av Redmond är OS. Hänvisningar till "XBOX_360_SYSTEM_CRASH" har hittats i kärnan kod - ett udda lite text att visa upp i program som inte är avsedda att köras på 360: s PowerPC CPU. Det finns naturligtvis andra, mer vardagliga möjligheter - som möjligheten att fjärrstyra din konsol för att utlösa uppdatera och spel nerladdningar, eller att ta emot meddelanden från maskinen på skrivbordet. Men om Microsoft är att få Xbox-titlar till PC, skulle det bara tjänar till att stelna Windows som plattform som väljs spelare. Antar att vi bara får vänta spänning för att se vad Ballmer har att säga oss i januari.

Xbox 360 dyker upp i Win 8 kod, konsolspel kompatibilitet som kommer till PC? ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Jul 2011 13:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WinRumors | källa Windows Italia | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar