tisdag 12 juli 2011

iOS 5 beta 3 redan jailbreakad, nya funktioner kommer fram

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/12/ios-5-beta-3-already-jailbroken-new-features-come-to-light/:
Vem behöver sömn, eller hur? Hellre än att sätta i utprovade sann "åtta timmar" på att din mamma fortfarande insisterar på att du får, du kommer att göra något lite mer äventyrlig i kväll. Något som innebär en "jailbreak" på din nyligen uppdaterade iPod touch, iPhone eller iPad. Bara timmar efter att Apple tryckas ut iOS 5 beta 3 till dess utvecklare, har folket på iPhone Dev-Team har bekräftat att en Sn0wbreeze uppdatering kommer att stödja jailbreaking på att mycket bygger. Tyvärr, det är fortfarande uppbundna för närvarande, och iPad 2 kvar som inte stöds, men de med nerver av stål (och gobs av semesterdagar) kan slå källan länkar för att komma igång. Dessutom, vi börjar bara för att se vilken typ av galna trick beta 3 har i rockärmen - saker som anpassade varningar för textmeddelanden och vad som verkar vara en splittra av applikationen rutnät på iPad. För mer information om att hoppa på senaste pausen, mer på jailbreak, skulle vi uppmuntra dig att prata bland er i kommentarerna nedan.

[Tack till alla som skickade detta i]

Fortsätt läsa iOS 5 beta 3 redan jailbreakad, nya funktioner kommer fram

iOS 5 beta 3 redan jailbreakad, nya funktioner kommer fram ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Jul 2011 00:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Redmond Pie (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar