tisdag 12 juli 2011

TiVo App hoppar från iPad till iPhone, lägger till stöd för Series3 och HD DVR-enheter

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/12/tivo-app-jumps-from-ipad-to-iphone-adds-support-for-series3-and/:
En tidning annonsen avslöjade att det var på väg , och idag TiVo kom genom genom att släppa en version av sin fjärrkontroll app för iPhone och iPod Touch. v1.5 gör mer än att bara få den befintliga iPad gränssnittet redo för mindre skärmar, det ökar också kompatibilitet genom att lägga till "begränsad kompatibilitet" (söka, bläddra och schemalägga inspelningar, plus den virtuella fjärrkontrollen) med äldre TiVo Series3 , TiVo HD och TiVo HD XL DVR-enheter, liksom TiVo Premiärer levereras av kabel-leverantörer RCN och Suddenlink. Fortfarande väntar i kulisserna är den utlovade Android version - om du inte är i Storbritannien . Kolla in pressmeddelandet efter rasten eller bara på iTunes-länken nedan och ge den en hämta själv, särskilt eftersom även TiVo-mindre kan bläddra bland sina varor tack vare en ny gäst-läge.

[Tack, @ BrennokBob & Larry]

Fortsätt läsa TiVo app hoppar från iPad till iPhone, lägger till stöd för Series3 och HD DVR-enheter

TiVo App hoppar från iPad till iPhone, lägger till stöd för Series3 och HD DVR-enheter ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Jul 2011 00:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Zatz inte roligt | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar