tisdag 12 juli 2011

Panasonic debuterar UT-PB1 läsplatta tablet, kryddor den med Android smak (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/12/panasonic-debuts-ut-pb1-e-reader-tablet-spices-it-with-android/:
Panasonic UT-PB1
Hör upp, bibliofiler. Aktuella e-läsare har inte tillräckligt pizazz för ya? Panasonics Japan bundna prototyp läsplatta tablet bara kan vara din fantasi. Enligt DigInfo var UT-PB1 nyligen visat start vid e-bok Expo Tokyo ståta med en 7-tums 1024 x 600 skärm, micro SD-kortplats, webbkamera och WiFi, alla kör ovanpå en processor med dubbla kärnor. Att Android-baserade , det har bekräftats stöd till grundläggande program som e-post, men det är svårt att säga exakt hur begränsad anpassat bygga kommer att bli. Läsaren kommer att ha 600 "previewable" titlar att komma igång och Rakuten s e-bokhandeln kommer att tjäna upp innehåll och uppdateringar i realtid - via en egen API - i augusti när tjänsten går live. Panny återstående tystlåten om specifika upplysningar om priser och släpp, men innan du kommer tillbaka till den inbundna på skrivbordet, för att leda förbi bryta visa det i handling.

Fortsätt läsa Panasonic debuterar UT-PB1 läsplatta tablet, kryddor den med Android smak (video)

Panasonic debuterar UT-PB1 läsplatta tablet, kryddor den med Android smak (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Mon, 12 Jul 2011 02:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigInfo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar