tisdag 12 juli 2011

Nintendo Video kommer till japanska 3DS morgon, amerikanska motsvarigheten och Netflix "senare i sommar"

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/12/nintendo-video-arrives-on-japanese-3ds-tomorrow-american-equiva/:
Nintendo Video kommer till japanska 3DS morgon, amerikanska motsvarigheten och Netflix kommer "senare i sommar"
Det skulle inte vara en Nintendo produkt om JDM släpper inte fick särskild behandling, och att praxis fortsätter här för 3DS . Nintendo videotjänst träffar den japanska versionen av parallaxen krossa handhållna morgon, vilket gör att nedladdningen av 2D-och 3D-innehåll som har varit "rekommenderas" av den byggda hus Mario. Det är faktiskt den andra videotjänst för att träffa japanska system, efter SpotPass tv : s tidigare lansering med ursprungliga innehållet. När kommer vi amerikaner få något att uppfylla? "Senare i sommar", enligt ett Nintendo uttalande, som också bekräftar Netflix kommer att finnas tillgänglig "snart" - snart nog att spara din prenumeration ?

Nintendo Video kommer till japanska 3DS morgon, amerikanska motsvarigheten och Netflix "senare i sommar" ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Jul 2011 15:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Andriasang | källa Nintendo , Joystiq | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar