tisdag 12 juli 2011

Star Trek PADD App är en LCARS-sport Trekkie referens bibel för IPAD

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/12/star-trek-padd-app-is-a-lcars-sporting-trekkies-reference-bible/:
Star Trek PADD App
Samlas runt iPad Trekkies, har vi fått en behandling för dig - CBS Interactive har precis släppt lös Star Trek PADD App. Kärnan är en djup databas med information om program och filmer, bland annat gjutna och karaktär data, information om planeter som befolkar universum, och en episod guide. Bäst av allt är hela upplevelsen som presenteras i den klassiska LCARS gränssnitt som bör vara bekant för alla som älskar The Next Generation (eller TNG som den svala barnen kallar det). Förutom att tjäna som referens för allt Trek, drar app i foder från den officiella Facebook och Twitter sidor. Du kan få ta tag i den, i alla dess svarta och pastellfärgade ära, för 5 USD vid källan länken och kolla in galleriet nedan.

Star Trek PADD App är en LCARS-sport Trekkie referens bibel för IPAD ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Jul 2011 14:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa App Store | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar