tisdag 12 juli 2011

Microsoft lanserar nya Windows Phone 7 Mango telefoner från Samsung, Acer, Fujitsu och ZTE

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/12/microsoft-unveils-new-windows-phone-7-handsets-from-samsung-ace/:
Samsung Mango Handenhet
Generellt Microsofts Worldwide Partner Conference är en relativt lågmäld affär, men i dag fick ett par i Tech World på sängen genom att avtäcka inte en eller två, men fyra nya Windows Phone 7 mobiler med Mango. Acer och ZTE har båda modellerna på kran, liksom Fujitsu - som slathered sin mobil i rosa och gav den en vattentät tätning. Den största nyheten dock var Samsung. Microsoft tog fram vad som tros vara den SGH-i937 , en version av Galaxy S II som sport Redmond mobila operativsystem istället för Android. Från skärmen locket ovanför det verkar som om telefonen är sport en framsidan kamera, något som har saknats från WP7 handenheten tills nu och det ryktas att få stöd i Mango. Det är bara en kort glimt, men du kan fånga den i videon efter pausen.

[Tack, Simon]

Fortsätt läsa Microsoft lanserar nya Windows Phone 7 Mango telefoner från Samsung, Acer, Fujitsu och ZTE

Microsoft lanserar nya Windows Phone 7 Mango telefoner från Samsung, Acer, Fujitsu och ZTE publicerades ursprungligen på Engadget on Mon, 12 Jul 2011 15:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WinRumors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar