fredag 5 augusti 2011

AT & T: inga fler obegränsad data för olagliga tetherers

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/04/atandt-no-more-unlimited-data-for-illegal-tetherers/:
Det är ett krig om obegränsade uppgifter utkämpas medan vi talar, och Ma Bell leder den viktigaste laddning. Bara dagar efter att AT & T meddelade att det skulle börja strypning datahastigheten för de tyngsta bandbredd svin hävdvunna i transportörens no-limit Internet-tjänsten är det också bekräftat att den är redo att knäcka piskan om olaglig tjudra också. I försök att uppnå "rättvisa för alla [sin] kunder", transportören har lagt till lite kraft bakom sina mars tillkännagivande , skicka ut meddelanden till alla som använder deras jailbreakad iPhone som en mobil hotspot . Kontentan? Klipp ut den eller att reduceras till en stegvis dataanslutning. I ett uttalande från början ges till 9to5mac, sade en AT & T talesman:
Tidigare i år började vi skicka brev, e-post och textmeddelanden till ett litet antal smartphones kunder som använder deras utrustning för att tjudra men är inte på vår krävs tjudra plan. Vårt mål är här rättvisa för alla våra kunder. (Detta påverkar en bara liten del av vår smartphone kundbas.)

Bokstäverna beskriva tre val:

1. Stoppa tjudra och behålla sina nuvarande planen (inklusive hävdvunna obegränsat plan)
2. Proaktivt ringa AT & T eller besök våra butiker och flytta till önskad tjudra plan 3. Gör ingenting och vi ska gå vidare och lägga till tjudra planen för deras räkning - efter daterade noterade i sin kund-anmälan
Vi nådde ut till AT & T och bekräftat att detta påstående är sant. Tänk på detta företagets sista varning - din tid att njuta av allt-du-kan-äta tjudra är nästan slut. Hur snart räkenskapens dag kommer dock sannolikt beror på när du fick meddelandet ursprungligen. Och du trodde att du skulle vara lömska ...

AT & T: inga fler obegränsad data för olagliga tetherers publicerades ursprungligen på Engadget tor, 4 augusti 2011 18:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BGR | källa 9to5mac | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar