fredag 5 augusti 2011

Mapnificent visualiserar offentlig gången Trans är mer spännande än det låter (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/05/mapnificent-visualizes-public-transportation-travel-time-is-mor/:
Mapnificent
Om vi kunde hitta en webbläsare Mapnificient arbetade i utan problem skulle vi nog kalla det den största sak att hända med Google Maps sedan turn-by-turn navigering . Även med det är plågsamt långsam prestanda (Firefox) och tendens att krascha (Chrome), vi är fortfarande förälskade. I grund och botten, låter den dig filtrera och kartor sökning baserad på restiden med kollektivtrafik. Dess stora för att hitta lägenheter med den kortaste pendla eller en rättvis mötesplats som du och en vän kan nå på samma gång. Det är ganska imponerande, och om dess skapare Stefan Wehrmeyer någonsin piskar upp en mobil app, kan det bli en oumbärlig del av vår smartphone arsenal. För en mycket bättre och mer grundlig förklaring av utvecklaren själv, kolla in videon efter pausen.

Fortsätt läsa Mapnificent visualiserar allmänna tid Trans är mer spännande än det låter (video)

Mapnificent visualiserar offentlig gången Trans är mer spännande än det låter (video) ursprungligen visades på Engadget fre, 5 augusti 2011 00:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa Mapnificent | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar