fredag 5 augusti 2011

Tidig 3DS Price Drop på Wal-Mart kan göra det möjligt Savings Plus "ambassadör" Perks

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V8jyg_KXfZ4/:
2132454485

Nintendo hade nyligen en uppenbarelse, att äga upp till 3DS är långsamma lansering av slashing priser - och lönecheckar . För att kompensera för axelledning early adopters, har Nintendo sade också att alla som har köpt en 3DS innan träffar prisfallet (den 12 augusti) kommer att vara berättigade till 20 gratis virtuell konsol spel. Men om jag sagt att du kunde få en 3DS för det nya priset och få 20 gratis spel?

Du skulle nog säga att det är för bra för att vara sant. Och det kan vara. Men en "pålitlig källa" har berättat Billiga Ass Gamer som Wal-Mart kommer att göra prisfallet effektiva lite tidigt - den 9. Om du skulle köpa den där och sedan logga in på 3DS eShop innan den 12: e - du har fått det bästa av två världar.

Det finns inget sätt att vara säker på att det är på riktigt förrän Wal-Mart gör ett meddelande eller den 9: e kommer runt, men om du funderar på att plocka upp konsolen med det nya priset, anser sjönk med en Wal-Mart eller ringa in på 9:e att kontrollera. Vi ska se till att följa upp denna kommande tisdag. Förhoppningsvis Nintendo hittar inte reda på detta.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar