fredag 5 augusti 2011

Nissans Android app kan du ladda din Leaf från långt håll, sätter den "lätthet" i EV

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/05/nissans-android-app-lets-you-charge-your-leaf-from-afar-puts-t/:
Om du råkar vara både en Nissan Leaf ägare och en Android-användare har du tur i dag, eftersom automaker precis har släppt en officiell app som kan göra livet lite enklare. Med Nissans verktyg, kommer du att kunna följa din elbil batteritid och uppskattade drivingrange direkt från din smartphone, som du också kan använda för att fjärrstyra ladda Leaf, eller starta sin luftkonditionering. Det kanske inte är den mest banbrytande app någonsin, men definitivt erbjuder en del välkomnas bekvämlighet för Nissans växande bas av EV förare. Igår bekräftade företaget att Autoblog Green som Leaf försäljning "korsade de 10.000 mark för ett par veckor sedan." Exakta siffror är svåra att få tag på, på grund av Japans sommarlov, men Nissan säger att det är 100 procent säkert att milstolpen passerades. Nästa upp: världsherravälde.

Nissans Android app kan du ladda din Leaf från långt håll, sätter den "lätthet" i EV ursprungligen visades på Engadget fre, augusti 5, 2011 09:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android gemenskapen | källa Android Market , Autoblog Grön | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar