fredag 5 augusti 2011

Intel lägger $ 30.000.000 satsa på moln, öppnar två nya laboratorier vid Carnegie Mellon

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/04/intel-places-30-million-bet-on-the-cloud-opens-two-new-labs-at/:
Har ni nördar hört? Molnet är ordet, och Intel är redo att sätta sitt bankkonto där branschens surrande mun är. Investera $ 30.000.000 över en livslängd på fem år har företaget samarbetat med Carnegie Mellon University för att öppna två nya Intel-vetenskaps-och teknik. Den akademiska forskningslaboratorier kommer laser på molnet och inbyggda datasystem forskning och ger öppen källkod innovationer som tar itu med massa uppgifter analyser, information i realtid tjänsten distribution och förbättringar av en framtid, moln-anslutna livsstil. Nyfiken på vad denna hjärnan kollektiv har sina ärmar? Tänk dig att bära ett par Intel-baserad glasögon som läggs uppgifter kopplade till de personer och objekt du ser. Inte Minority Report typ? Okej, sedan överväga den föreslagna intelligenta bilen i framtiden, som kan rekommendera "routing, detaljhandel, restauranger och underhållning" skräddarsydda alternativ för passagerar-profiler och verkliga förhållanden. Oavsett om du är redo eller inte, detta är framtidens folk - en stor, passiva skopa av datorgenererade dalt. Hit pausen för hela PR, och Peter Griffins ta på våra sponsrade morgon.

[Bild kredit via Popular Science ]

Fortsätt läsa Intel ställen $ 30.000.000 satsa på moln, öppnar två nya laboratorier vid Carnegie Mellon

Intel lägger $ 30.000.000 satsa på moln, öppnar två nya laboratorier vid Carnegie Mellon ursprungligen visades på Engadget tor, 4 aug 2011 21:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ComputerWorld | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar