fredag 5 augusti 2011

IOGEAR USB Dela Station ansluter till WiFi, klipper sladden på fyra av dina enheter

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/05/iogear-usb-sharing-station-connects-to-wifi-cuts-the-cord-on-fo/:
Du är över sladd prylar, men du kan inte rättfärdiga att ersätta varje enhet i huset med en dyrare trådlös version bara för att vara koppel till en USB-skrivare eller extern hårddisk är en liten olägenhet. Vi får det, och det ser ut som IOGEAR gör också. De perifera företagets trådlösa 4-portars USB Dela Station gör alla anslutna gadget WiFi-aktiverad, så att du vandrar långt borta från skrivbordet enheter utan att tappa din anslutning. Den kompakta nav inkluderar en USB 2.0-port på framsidan och tre på baksidan, tillsammans med en Ethernet-port och trådlös antenn, och den är kompatibel med en mängd olika USB-prylar, inklusive skrivare, hårddiskar, minneskortläsare, skannrar och webbkameror . Åh, men varför skulle du vilja vandra långt från din webbkamera, frågar du? En fjärrstyrd webbkamera kan användas som en omedelbar, billig hem trygghetssystemet, som ger åtkomst från var som helst inom ditt trådlösa nätverk. Visst, kanske $ 100 verkar vara mycket att spendera på en trådlös USB- hubb, men med tanke på kostnaden för WiFi-gör fyra enskilda enheter, är det förmodligen rätt väg att gå.

IOGEAR USB Dela Station ansluter till WiFi, klipper sladden på fyra av dina enheter ursprungligen visades på Engadget fre, augusti 5, 2011 03:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IOGEAR | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar