fredag 5 augusti 2011

Samsung Hercules brast i det vilda, driver sin väg till Telus snart?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/05/samsung-hercules-snapped-in-the-wild-powering-its-way-to-telus/:
Skulle halvgudar känner mig hedrad att smartphones får namn efter dem? Den Samsung Hercules , från vad vi kan berätta, verkar passa sin givna titeln lämpligt, han var ju berömd för sina Behemoth styrka. Tyvärr har vi vetat mer om honom än hans tekniska motsvarighet, men som kan vara snabbt på att förändras. Hittat någon klänger på den fortfarande oanmäld enhet i VIP-evenemang och knäppte en snabb bild för världen att se MobileSyrup. Även om de inte får någon praktisk tid, uppgav de att det var som körs på Telus, visade det sig att ha en 4,5-tums skärm (som ryktas), och är en design mashup av Galaxy S II , Nexus S , och den Infundera 4G . Detta lämnar oss fortfarande med inget annat än rykten spec - som inkluderar en 1,2 GHz dual-core processor, Super AMOLED Plus skärm, 16 GB flash-lagring, 42Mbps HSPA + och en åtta megapixel kamera - men det är trevligt att ha ett ansikte att gå med den berömda namn. För någon som gillar att gå avståndet framstår dess superphone namne säker väldigt nära.

Samsung Hercules brast i det vilda, driver sin väg till Telus snart? ursprungligen visades på Engadget fre, 5 augusti 2011 13:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MobileSyrup | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar