fredag 30 september 2011

Adidas bygger intelligenta fotbollsskor som kan överlista ens Joey Barton

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/29/adidas-builds-intelligent-soccer-cleats-that-can-outwit-even-joe/:
Utarmade fotboll fotbollsklubbar, med sina massiva arenor, ägare miljardären och miljonären spelare stjärna har hemskt svårt, vet du. Om en klubb ville ha en statistisk analys av lagets rörelser över 90 minuter (mer om Sir Alex Ferguson är inblandad) så måste spendera stort på en prozoneffekt statistiksystem. Det är allt på grund av förändringar, tack vare Adidas nya adizero F50 miCoach - ett "intelligent fotboll boot" som innehåller ett utrymme för miCoach hastighet Cell, en tracking enhet som fungerar som en trimmad Nike + iPod . Chipet registrerar din hastighet, sprint tid, distans, steg och räntor steg, lagrar den i upp till sju timmar och skjuter den över WiFi eller USB till enheten som du väljer. Du kommer att kunna dela din statistik på nätet med vänner via Facebook och jämföra dem med proffs som minimala KRAMHANDLARE Lionel Messi, diminutiva Welshman Gareth Bale och, ah, inte så diminutiva Emmanuel Adebayor. Ett par stövlar, Speed ​​Cell och dongel kommer att kräva ditt bankkonto för att krympa till ett belopp av € 245 (330 $) och kommer att drabba butikerna i november - precis i tid för dig att sitta inomhus under snöiga januari transferfönstret.

Fortsätt läsa Adidas bygger intelligenta fotbollsskor som kan överlista ens Joey Barton

Adidas bygger intelligenta fotbollsskor som kan överlista ens Joey Barton ursprungligen visades på Engadget on Wed, 29 Sep 2011 20:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocket-lint | källa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar