fredag 30 september 2011

Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On tar dig från noll till hjälte i $ 200

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/30/thrustmasters-ferrari-f1-wheel-add-on-takes-you-from-zero-to-he/:
Du kanske aldrig får chansen att gå med Ferraris Formel 1-team, men unnar dig din fantasi är på väg att få ett mycket enklare nu när Thrustmaster har presenterat sin nya Ferrari F1 Wheel Add-on - en naturlig storlek kopia av hjulet som du d hitta inom 150 ° Italia. Meddelade i går, har denna gummi-texturerat ratten full skiffer av professionella roterande rattar, switchar och knappar åtgärder - bland annat två roterande pulsgivare växlar, åtta tryckknappar och en uppsättning av "push and pull" sekventiell reglage som, trogen form, är direkt knuten till hjulet ansiktet. Designad för att smidigt koppla till din T500 RS kommer tillbehör att finnas i två modeller: en PC-och PS3-kompatibelt läge, med 13 åtgärder knappar och tre D-Pads, eller en avancerad PC-kompatibel läge, med 25 åtgärder knappar och en D-Pad. Inget omnämnande dock av den svårfångade Boost-knapp . I tillägg är tänkt att börja levereras i början av oktober för $ 200, så spänn fast dig och styra förbi paus för mer information, i full PR.

Fortsätt läsa Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On tar dig från noll till hjälte i $ 200

Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On tar dig från noll till hjälte i 200 $ ursprungligen visades på Engadget on Fri, 30 Sep 2011 05:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Thrustmaster | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar