fredag 30 september 2011

IBM: s TROR Exhibit invaderar NYC, syftar till att inspirera (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/30/ibms-think-exhibit-invades-nyc-aims-to-inspire-video/:
Lämnar gränserna för en lägenhet på Manhattan, har Lincoln Center den kusliga förmåga att få en att känna skuggan. Hem till scenkonst och spöka till New Yorks glitterati fick landmärke IBM makeover som en del av företagets TÄNK utställning - en interaktiv installation som syftar till att väva historien om teknik eftersom den gäller livsmiljön, prestation och förändring .

Det första som fångar ögat är IBM: s gnistrande 123-fot lång, 12 meter hög LCD väggbeklädnad en tunnel som leder in i tarmarna av NYC landmärke. Den "levande" vägg frodas av den omgivande miljön, visualisera trafikmönster och analysera motsvarande luftkvaliteten från närliggande Broadway. Den visar också sol potential varje hustak i staden, finansiella transaktioner och den mängd vatten som läcker från de största akvedukt. Som evenemangets producenten Lee Grön enkelt uttryckt det, är tanken bakom som inrättats för att "delegera förståelse" till "intriger och inspirera" även den minst tekniskt lutande.

Fortsätt läsa IBMs TROR Exhibit invaderar NYC, syftar till att inspirera (video)

IBM: s TROR Exhibit invaderar NYC, syftar till att inspirera (video) ursprungligen visades på Engadget fre, 30 Sep 2011 14:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IBM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar