fredag 30 september 2011

Vissa kabelbolag driver för tillträde kanaler - men inte för dig

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/29/some-cable-companies-are-pushing-for-unbundled-channels-but-n/:
Trött på att betala för TV-kanalerna du inte titta på? Enligt uppgift vissa operatörer letar efter ett sätt - genom förhandlingar eller förordning - till slut kanal kombinationserbjudanden, var att få vissa kanaler (som MTV) de är tvungna att packa andra (som TV Land) som ägs av samma företag i deras grundläggande laguppställningar. Enligt Reuters är mindre operatörer som Suddenlink och Mediacom i spetsen, medan ännu större företag som Comcast, Time Warner och DirecTV känner inklämd tvister vidaresändning avgift . Eftersom LA Times påpekar, det är fortfarande tveksamt att du kommer att kunna välja och vraka specifika kanaler för en billigare räkning. Vad kan vara tillgängliga dock är billigare paket med mindre poster, som lineupen visas ovan att Comcast testar i vissa områden. Vad hindrar sant à la carte-programmering val? Hybrid-kabel och innehåll företagen, som Comcast med NBC Universal och Time Warner, och sport - någon måste betala för att miljarder dollar ESPN Monday Night Football affär .

Vissa kabelbolag driver för tillträde kanaler - men inte för dig ursprungligen visades på Engadget on Wed, 29 Sep 2011 23:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa LA Times , Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar