måndag 5 september 2011

Altec Lansing visar upp en iPod-docka, AirPlay högtalare samt hörlurar för damerna

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/04/altec-lansing-shows-off-an-ipod-dock-airplay-speaker-plus-head/:
Altec Lansing visar upp en handfull uppdateringar av sin linje av ljudtillbehör denna vecka på IFA i Berlin. På toppen av listan är den nyligen avslöjade inAir 5000, en rejäl tabletop AirPlay högtalare som företaget är ordentligt placering att ta på Bowers & Wilkins "Zeppelin linje (som också nyligen fick sin egen AirPlay version ). Liksom det systemet erbjuder inAir verkligen en unik ta på estetik, med droppformade design. Företaget valde att inte installera en Apple-docka på 110 watt-systemet, med tanke på att kompatibla enheter kan strömma ljud trådlöst till saken via AirPlay.

Den iMT630 Classic är, inte överraskande, en mer traditionell högtalardocka. Den är portabel och lätt och har en dockning hylla på framsidan som kan fällas ut med en knapptryckning. Öppna upp står på baksidan, och du hittar en plats för förvaring av talarens fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen i sig är också magnetiskt, så du kan hålla det till Classic grill (någon på företaget har klart förlorat mycket av fjärrkontroller i dag). Inga ord ännu om pris och tillgänglighet för antingen högtalarsystem.

Företaget visade även sin Bliss hörlurar, som är "utformade för en kvinnas öra." Vad betyder det, egentligen? Mestadels att deras öronsnäckor är mindre, passar mer bekvämt i mindre hörselgångar. Altec Lansing försäkrar oss dock att de fortfarande kan erbjuda bra ljud, trots deras storlek. Och ja, de kommer i rosa.

Altec Lansing visar upp en iPod-docka, AirPlay högtalare samt hörlurar för damer ursprungligen visades på Engadget på Sun, 4 sep 2011 19:31:00 EDT. Vänligen se vår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar