måndag 5 september 2011

Square Enix meddelar Online RPG Dragon Quest X till Wii och Wii U

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cTexsi0xNwo/:
Picture 8

I Tokyo Game Show 2011 är bara tio dagar bort, men Square Enix föredrog att hålla en särskild presskonferens i Tokyo att tillkännage sitt nästa stora spel, Dragon Quest X [JP]. Kanske den största överraskningar, efter månader av förväntan, är att den tionde delen i den 25-årige rollspelsserien kommer att bli ett online RPG och finns på både Wii och Wii U .

Den fullständiga titeln på spelet är "Dragon Quest X: Uppvaknandet av de fem stammarna Online", med Square Enix planerar att släppa den nästa år på Wii (ett datum för Wii U har inte fastställts ännu). Spelarna kommer att utforska samma värld på båda konsolerna och kan överföra spel data till sina 3DS och dela den med andra spelare via Streetpass.

Detta är den första officiella skärmdump:

Square Enix har inte avslöjat för mycket om vad spelet faktiskt kommer att handla om, men det verkar som spelare kan bilda partier med andra online, välj mellan fem lopp och utforska fem kontinenter i en värld som kallas Astortia (för offline-spelare, finns kommer att NPC: er också). Till skillnad från Dragon Quest IX och VIII (som skapades av Level-5) är X utvecklas av Square Enix ensam.

Som tidigare Dragon Quest gjorde sig ut i Japan, kan du förvänta dig X som drabbat USA och andra ställen efter den japanska versionen också (även om ingen officiellt tillkännagivande har gjorts ännu).

Här är en första (inofficiella) Trailer på japanska:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar