måndag 5 september 2011

Sonys nya Internet-TV-box, projektor och Blu-ray-spelare gör ett framträdande på IFA

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/04/sonys-new-internet-tv-box-projector-and-blu-ray-player-make-an/:
De hade inte tjänar höjdpunkterna under Sonys IFA 2011 keynote , men det gjorde glida ur ett par bitar av hemmabio hårdvara som är mer benägna att hamna i vardagsrummet än dess besynnerliga 3D hjälm . SMP-N200 ersätter tidigare Netbox som debuterade förra året med en fräsch design och stöd för HD och 3D. Föga förvånande stöder denna Blu-ray-spelare (utan Blu-ray) också DLNA "kastar" av innehåll, vilket gör det en naturlig Apple TV-liknande tie-in för tablet S och tablet P när de lanseras. Går vidare, är VPL-VW95ES en ordentlig ersättning för förra årets VPL-VW90ES att vi sannolikt kommer att få mer ordentligt bekanta sig med senare i veckan på CEDIA. För 2011 har det varit pigg med 3D-konvertering kapacitet, en integrerad 3D-sändaren för att synkronisera glasen och möjlighet att ställa in och memorera olika objektiv positioner för att enkelt växla mellan 16:9 och ultrawidescreen projektering. Slutligen, BDP-S185 Blu-ray-spelare presenterades, med kompakt storlek och strömförbrukning som Sony hävdar är 47 procent mindre än föregående års modeller som dess mest anmärkningsvärda funktioner. Alla ska börja levereras i oktober, inget specifikt ord om pris ännu.

Fortsätt läsa Sonys nya rutan Internet-TV, projektor och Blu-ray-spelare gör ett framträdande på IFA

Sonys nya Internet-TV-box, projektor och Blu-ray-spelare gör ett framträdande på IFA ursprungligen visades på Engadget på Sun, 4 sep 2011 21:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar