måndag 5 september 2011

Netflix landar i Brasilien, 43 andra länder i Latinamerika inom en vecka

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/05/netflix-lands-in-brazil-43-other-latin-american-countries-withi/:
Netflix i Latinamerika
Netflix lovat våra vänner i Central-och Sydamerika snart skulle kunna njuta av nöjen Watch direkt. Från och med idag med Brasilien och med 43 andra länder i Latinamerika för att följa innan 12 september, är den banbrytande strömmande videotjänst göra bra på det löftet. Kunder i landet av karnevalen kan njuta av en gratis en månad rättegång, varefter en prenumeration kommer att köra $ 14,99 i månaden i brasilianska dollar. Utbyggnaden kommer att fördelas över de närmaste dagarna, med de flesta områden få ett motsvarande pris punkt till 7,99 $ i amerikansk valuta och vissa har både engelska och spanska språket alternativ. För mer information kolla in PR efter pausen och diagrammet ovan.

[Tack, Nicolas]

Fortsätt läsa Netflix landar i Brasilien, 43 andra länder i Latinamerika inom en vecka

Netflix landar i Brasilien, 43 andra länder i Latinamerika inom en vecka publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 5 september 2011 11:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar