måndag 5 september 2011

Vestel visar upp en prototyp BitTorrent-certifierade tv på IFA

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/05/vestel-shows-off-a-prototype-bittorrent-certified-tv-at-ifa/:
Långt ifrån att smyga in till vardagsrummet, Vestel hade en BitTorrent- certifierade tv visas på IFA 2011 i förra veckan. Det officiell stämpel betyder det packar de vanliga svit av ansluten TV funktioner som att spela lokala media över nätverket, och det är garanterat att det fungerar med BitTorrent-godkända filer från Internet. Det finns inga ord på någon officiell övergång till denna prototyp - och vi har inte kunnat hitta någon som fick en hands-on demo, låt oss veta om du såg det - men definitivt visar hur BitTorrent försöker utöka sin plattform på ett sätt som liknar DivX och XBMC / Boxee . Kolla in pressmeddelandet efter pausen kommer vi att sitta tillbaka och titta på några helt lagligt innehåll vi bara torrented.

Fortsätt läsa Vestel visar upp en prototyp BitTorrent-certifierade tv på IFA

Vestel visar upp en prototyp BitTorrent-certifierade tv på IFA ursprungligen visades på Engadget på måndag, september 5, 2011 10:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar