måndag 26 september 2011

En annan påstådd HTC Vigor läcka: HD-skärm, 1,5 GHz dual-core, Beats Audio

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/26/another-alleged-htc-vigor-leak-hd-display-1-5ghz-dual-core-be/:
Vi vet att high-end HTC Vigor existerar , men vi är fortfarande i okunnighet om dess exakta specifikationer - inte minst därför att en tidigare "läcker" visade sig vara dubbel holländare . Nu en italiensk snubbe vid namn Fabio Mele räknar han har fått tag i Verizons ROM för Vigor och extraheras massor av information, inklusive Instruktionsvideo (vilket gav den gör ovan) och viktiga referenser hårdvara. Och de är några referenser: en 4,3-tums skärm med 720 linjer i LG-rivaliserande HD galenskap, en dual-core 1,5 GHz processor, 1 GB RAM och en 8MP bakre kamera. De redovisade ROM innehåller också HTC: s mycket hyped Beats Audio programvara, som vi har experimenterat med på FN-amerikanska Sensation XE . Vi tar allt detta med en nypa salt om du inte har något emot, Signor Mele, men vi vill tro dig, det gör vi verkligen.

[Tack, Giuseppe]

Filed under:

En annan påstådd HTC Vigor läcka: HD-skärm, 1,5 GHz dual-core, Beats Audio ursprungligen visades på Engadget på Mon, 26 Sep 2011 07:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink HDBlog (italienska) | källa Fabio Mele | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar