måndag 26 september 2011

Kindle Brand tablet enligt uppgift på kran för onsdag, inställd på att fartyget i november

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/26/kindle-fire-tablet-purportedly-on-tap-for-wednesday-set-to-ship/:
"Kindle Fire". Kan inte säga att det är det namn vi skulle ha kastat ihop om de får fem minuter att bo och försäkrade att vi skulle ta på absolut ingen risk alls för det inte, men hey - vilka är vi att ifrågasätta Jeff Bezos TechCrunch är? hålla ryktena Kindle tablet fräsch med en ny portion Intel, träffa ledningarna bara två dagar innan kläderna är 28 september pressevent . Enligt publikationen, var "Fire" (hånade upp ovan) valts för att skilja den från E-Ink syskon som kommer att sälja vid sidan av det, och vi är tillsagda att förvänta sig en bedövande mängd innehåll erbjudanden att gör det allt mer attraktiv i en värld som iOS för närvarande dominerar. Dessutom är en dual-core Texas Instruments OMAP chip nu tippas, och om allt går bra bör sub-$ 300 enheter fartyget i november. Samtidigt är B & N ingenjörer arbetande enligt uppgift bort på Nook Färg 2, och vi skulle inte bli chockad det minsta att se den bråttom till ett meddelande bara för att phunk med Amazons flöde. Vi kommer att vara där live på onsdag för att bryta ner allt - vattensprinkler i släptåg, naturligtvis.

Kindle Brand tablet enligt uppgift på kran för onsdag, inställd på att fartyget i november publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 26 Sep 2011 17:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TechCrunch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar