måndag 26 september 2011

Rogers blir Samsung Galaxy S Glide i tid för semester

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/25/rogers-getting-samsung-galaxy-s-glide-in-time-for-the-holidays/:
Visst, Will Rogers snart att lansera sitt flaggskepp Samsung Galaxy S II LTE , men ibland är du bara måste få ett konkret tangentbord. Det är där Galaxy S Glide kommer in: folket på MobileSyrup kunde ta en kort rundtur i enheten och upptäckte att det tidigare oanmälda Telefonen har en fyra-radiga QWERTY med en 4-tums Super AMOLED display, 1,2 GHz dual- core CPU och 8MP bak / 1.2MP framåtvänt kameror. Inte riktigt upp till samma nivå som sina 4G-utrustad äldre bror, men den som inte behöver de utstuderade leksak på marknaden, men suget hög prestanda kan finna detta alternativ särskilt fascinerande. Det förväntas att dyka upp någon gång mellan nu och slutet av året (som smalnar ner tidsram ganska lite) och har ingen fastställd prisnivå som av ännu. Vi kunde se att enheten svävar runt mid-range för nu åtminstone, och kommer sannolikt att bli mycket mer populär än de tragiskt-orelaterade Samsung Glyde .

[Tack, TheMetrix]

Rogers blir Samsung Galaxy S Glide i tid för semester ursprungligen visades på Engadget på Sun, 25 Sep 2011 19:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MobileSyrup | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar