måndag 26 september 2011

Google Drive äntligen skulle kunna vara klar för lansering, kanske bara skyltas Docs

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/26/google-drive-could-finally-be-ready-for-launch-may-just-be-rebr/:
Google Drive
GDrive, GDisk, Google Drive - vad de kallar det nuförtiden - är på väg. Åtminstone enligt våra vänner över på TechCrunch. Tjänsten har inte bara varit ett rykte, men en verklig produkt sedan 2007. Sorgligt men gjorde det aldrig den passerade dogfooding scenen. Den interna moln lagring verktyg för Googlers har varit mycket väntat, men i 2010 det kändes som den sista spiken sattes i kistan när Docs förvandlades till en provisorisk ersättning med förmågan att lagra alla filer. Tja, finns Google Drive fortfarande, och spekulation är att Google Docs så småningom kommer att skyltas om till Drive och nylanserades med icke-docs fillagring flyttas till förgrunden. Vad mer, det ryktas om att det kommer att bli en stationär synkronisering komponent, liknande Dropbox. Naturligtvis nämner bilden ovan (från en Google-sponsrad presentation) och nyligen upptäckt av Drive.Google.com i krom inte nödvändigtvis betyder någonting. Men om Google faktiskt planer på att ta detta Chrome OS saken på allvar, verkar köra som en naturlig ledsagarservice. För nu dock, vi ska bara ha vänta tålmodigt för att se vad, om något, kommer dessa senaste Mullret.

Google Drive äntligen skulle kunna vara klar för lansering, kanske bara omdöpta Docs ursprungligen visades på Engadget på Mon, 26 Sep 2011 10:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TechCrunch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar