måndag 26 september 2011

NYT: Netflix slår itu med Dreamworks, kommer att börja strömma filmer, specialerbjudanden TV 2013

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/26/nyt-netflix-strikes-deal-with-dreamworks-will-begin-streaming/:

Det ser ut som de rykten om en strömmande affären mellan Netflix och Dreamworks Animation var lika bra som utlovat. Detaljerna är fortfarande luddiga på denna punkt, men New York Times rapporterar att de två parterna har nått en överenskommelse för att strömma Dreamworks filmer och TV-projekt, som en del i en affär värd uppskattningsvis $ 30 miljoner. Enligt avtalet som ersätter en liknande pakt betal-TV mellan Dreamworks och HBO kommer Netflix börja erbjuda exklusiv tillgång till studions nya filmer under 2013, med Antz, Kung Fu Panda och andra titlar från dess bibliotek tänkt att bli tillgängliga för strömning någon gång därefter . Bolaget kommer inte begränsas till att sälja digitala kopior av Dreamworks filmer inom en viss tid heller, dra en tydlig åtskillnad mellan sig själv och HBO, vilket kräver studion partner för att stoppa digital försäljning utanför en exklusiv fönster. HBO förmodligen inte är alltför glada att se Netflix slå vad Dreamworks chefen exec Jeffrey Katzenberg kallas "spel förändras affär", men den har också ett nytt partnerskap för sig med toppmötet Studios, som den kom ombord efter att ha låtit Dreamworks av sitt avtal hela två år tidigare. Vi väntar fortfarande på officiell bekräftelse av Netflix senaste affär, men vi meddelar dig så fort vi får det.

NYT: Netflix slår itu med Dreamworks, kommer att börja strömma filmer, specialerbjudanden TV i 2013 ursprungligen visades på Engadget på Mon, 26 Sep 2011 03:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The New York Times | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar