måndag 12 september 2011

Engadget förhandsvisningar Ferrari framtid hypercars på World Design Contest (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/12/engadget-previews-ferraris-future-hypercars-at-the-world-design/:
Ferrari har varit en av de mest respekterade biltillverkare i världen sedan 1940-talet, men det har inte precis hunnit dit genom att vara blödning kant. I början av 60-talet, då bak-motorer bilar svepande listorna i Formula One, Il commendatöre - vägrade att ta ett racing, berömt säger - Enzo Ferrari "hästen inte skjuta vagnen tillsammans med sin näsa." Det skulle ta många förödmjukande nederlag innan hans företag skulle äntligen få den hästen där den hör hemma. Att vara tidigt ute, uppenbarligen, var inte en prioritet. Det är bara under de senaste åren, med bilar som Enzo och 458 Italia, som Ferrari har verkligen anammat moderna idéer susa-bang tech för att göra sina bilar verkligen snabbare - inte bara lättare att köra.

Det är bara början. Fordonsteknik är äntligen börjar att påskynda vägen persondatorer enheter har under de senaste decennierna. Nya framdrivningssätt kombinerar med allt större integrerade system och det är lätt att se detta som leder oss mot en generation av bilar snabbare och ännu mer effektivt än något vi har ännu inte sett på vägarna. Ferrari kallar detta fyrhjulig singularitet den "Hypercar" och för att få en uppfattning om precis vad som framtidens bil kan se ut som det uppmanade 50 team av designers från stora universitet runt om i världen att konkurrera. Följ med när vi tittar på några av de bästa skapelser.

Fortsätt läsa Engadget förhandsvisningar Ferraris framtid hypercars på World Design Contest (video)

Engadget förhandsvisningar Ferrari framtid hypercars på World Design Contest (video) publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 12 Sep 2011 13:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar