måndag 12 september 2011

Mindjet Köper Cohuman, att göra debut molnbaserad Collaboration Tool Mindjet Connect

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cGgpn9DAMcc/:
mindjet

Massor av meddelanden idag från Mindjet , som syftar till att hjälpa människor att arbeta tillsammans mer effektivt. Företaget morse tillkännagav en kommande moln-baserad tjänst dubbade Mindjet Connect, arbetsledning programvara som hjälper grupper arbeta tillsammans mot gemensamma mål genom att visualisera idéer och planer, hantera och dela filer och ger en centraliserad nav för information, tillgänglig när som helst.

Mindjet Connect som kommer att vara gratis för en relativt begränsad upplaga (mer om detta nedan), kommer att finnas tillgänglig den 22 september 2011.

Mindjet är också tillkännager förvärvet av Cohuman , en social uppgift-baserad webbtjänst som ger människor möjlighet att bättre samordna med kollegor på projekt och uppgifter.

Villkoren för förvärvet har inte offentliggjorts.

Enligt CrunchBase var Cohuman backas upp med nästan $ 1.500.000 i tidig finansiering från Jupiter Partners, Diamond II Investeringar och steg ett Capital. Företaget säger Cohuman kommer att fortsätta att aktivt utvecklas som en fristående produkt.

Senare i år kommer en helt Mindjet Anslut integration följa.

Läsa tidigare blogg inlägg , förefaller det mig som Cohuman enda alternativet som var kvar skulle förvärvas efter att ha misslyckats att ta upp mer pengar.

Tillbaka till Mindjet Connect, som kommer i form av en komplett online-tjänst och som ett tillägg till Mindjet stationära och mobila klienter kartläggning .

Tjänsten kommer att tillhandahålla en webbaserad visuella framework för att fånga upp och organisera idéer och information samt molnbaserad dokumenthantering och flera användare kapacitet samarbete så att grupper kan arbeta tillsammans i realtid.

Mindjet Connect kommer att erbjudas i tre upplagor: Gratis, Business och SP (mer om deras tillgänglighet, funktioner och prissättning senare).

Mindjet har en monter på vår Störa konferens som hölls i veckan, där företaget kommer att använda informationen kartläggning för att fånga och visa Startup Battlefield i realtid för att spela in alla årets bästa start platser. Gå kolla upp det om du deltar!

Slutligen har Mindjet meddelade också frisättningen av MindManager 2012 Professional för Windows, den senaste versionen av sin visuell information programvara . Funktioner inkluderar realtid co-redigering, förbättrade kartor information och ett nytt skrivbord gränssnitt, förutom att fräscha brainstorming funktioner.

MindManager 2012 kommer att integreras med Mindjet Connect för att ge öppna delning av MindManager kartor med "alla, överallt, på alla enheter".

MindManager 2012 kommer att finnas tillgänglig den 22 september för uppgradering pris på $ 129 och $ 399 för nya kunder. Vi kommer att återkomma när produkten blir tillgänglig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar