måndag 12 september 2011

Påslagen: en leksak för smartphone spel generationen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/11/switched-on-a-toy-for-the-smartphone-gaming-generation/:
Varje vecka Ross Rubin bidrar Switched On , en kolumn om konsumenternas teknik.

Det första värt att notera om Sifteo Cubes - som nyligen blev tillgänglig för pre-order på $ 149 för ett startpaket av tre som ska börja levereras denna månad - är att de inte är geometriskt trogna sina namn. Deras kvadratmeter ytor sitter ovanpå djup som är mindre än hälften av deras sida längd, så även stapla två kuber kommer inte att producera tredimensionella symmetri. De är lite mindre än spelet bitar från den mycket mer begränsad och billigare Alfapet Flash digitala brev arrangera spel som var en hit förra julen.

Bitarna passar bekvämt mellan två fingrar för lätt att greppa, vrida och ordna som du behöver för att göra en hel del i deras olika spel. De är också en bra storlek för att ersätta många handburna leksaker, påminner en av overstuffed Mahjongg plattor men också besläktad med krympta småbarn alfabetet block eller spelkort. Sidorna och baksidan är annars intetsägande förutom en uppsättning kontakter på baksidan används för laddning. Sifteo Kuber debiteras via sina fack, som visar upp dem genom en genomskinlig plast topp med plats för ytterligare tre Cubes på $ 45 vardera. Olika spel härleda olika nytta av att ha fler än tre plattor, men de flesta fungerar bra med startpaket.

Fortsätt läsa påslagen: en leksak för smartphone spel generationen

Påslagen: en leksak för smartphone spel generationen ursprungligen visades på Engadget på Sun, 11 Sep 2011 19:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar