måndag 12 september 2011

HP TopShot LaserJet Pro M275 scannar 3D-objekt utan bara skriver ut i 2D (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/11/hp-topshot-laserjet-pro-m275-scans-3d-objects-but-only-prints-in/:
Av någon anledning tycker HP ditt småföretag verkligen behöver möjligheten att skanna 3D-objekt - vilket är varför det är att släppa Pro TopShot LaserJet. "TopShot" är fantasinamn för den allt-i-ett är överhängande arm med en kamera med hög upplösning, som kombinerar sex bilder (tre med blinkningar från olika vinklar, och tre i omgivande ljusförhållanden med olika exponering) för att efterlikna en studio- likadan produkt skott. Vad mer, tack vare den Biz Card app kan TopShot skanna och importera flera visitkort samtidigt. Här ingår också Google Dokument integration och moln apps samt de vanliga ePrint och AirPrint funktioner, som du kan köra utan en dator på 3,5-tums pekskärm. HP är inte talar om prissättning eller tillgänglighet, men du kan se en genomgång av TopShot efter pausen.

Fortsätt läsa HP TopShot LaserJet Pro M275 scannar 3D-objekt utan bara skriver ut i 2D (video)

HP TopShot LaserJet Pro M275 scannar 3D-objekt utan bara skriver ut i 2D (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 11 Sep 2011 23:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Macworld | källa HP (PDF) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar