måndag 12 september 2011

Ford elektriska E-Bike Concept packs en Galaxy S II på barer, motorn i hjulet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/12/ford-electric-e-bike-concept-packs-a-galaxy-s-ii-on-the-bars-mo/:
Ford E-Bike Concept
Ford bländade oss redan med Evos konceptet , men slinkiest hybriden vi har sett hittills här i Frankfurt har inte fyra hjul utan två. Det är ett koncept cykel från Ford kallas - vänta på det - E-Bike Concept. Den innehåller en elmotor inbyggd i framhjulet som kan driva det upp till en maximal hastighet på 25 km / t, driven av ett 9.2Ah batteri. Eller du kan driva det på vanligt sätt genom att trampa, förmedlas vridmoment till bakhjulet via en kol bälte. (Fet kedjorna är förra seklet.)

Kanske ännu mer intressant är vad som ligger uppe på styret. Nej, det är ingen iDevice - uppfriskande det är en Galaxy S II . Genom några anpassade programvara kommer ryttare kunna byta fjädring lägen och naturligtvis kontrollera batteriets laddning för att inte tala få lite hjälp från Google Navigation och kanske pumpa ut några Pandora också. Ordet "Concept" i titeln här och spinkiga ramkonstruktion bör ge dig en ledtråd om när den här saken kommer att se produktion - förmodligen aldrig. Men, vi återkommer med en uppdatering om det någonsin förändras.

Ford elektriska E-Bike Concept packs en Galaxy S II på barer, motorn i hjulet som ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Sep 2011 15:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar