måndag 12 september 2011

Samsung driver Galaxy tab 10,1 genom FCC med T-Mobile AWS band

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/12/samsung-pushes-galaxy-tab-10-1-through-fcc-with-t-mobile-aws-ban/:
Visst, den Samsung Galaxy tab 10,1 är stor vid användning av Verizons LTE-nät , men vad händer om du letar efter något i mer av en GSM-, magenta-färgad smak? Du kanske har tur, om en ny tablet drivit igenom FCC gör sin väg till butikshyllorna. Enheten, som identifierats enbart som Samsung SGH-T859, levereras komplett med 1700MHz AWS för T-Mobile samt 850 / 1900 GSM / EDGE / WCDMA / HSPA, och har samma dimensioner som WiFi-versionen vi såg maj . Vi kan inte säga med en säkerhet att man kommer att använda Galaxy tab branding, men vi tycker att det är osannolikt detta skulle vara något annat. Och naturligtvis finns det ingen garanti att det kommer att bli en subventionerad enhet på T-Mobile, men vi vet att det finns mer än en handfull styvnackade som skulle vara villig att punga ut ett par extra Benjamins för privilegiet att använda denna skönhet på sina egna transportör. Så om din dag är nu lite ljusare på grund av nyheterna är du välkommen att kolla in enheten i galleriet nedan.

Fortsätt läsa Samsung pressar Galaxy tab 10,1 genom FCC med T-Mobile AWS band

Samsung driver Galaxy tab 10,1 genom FCC med T-Mobile AWS band ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Sep 2011 15:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar