lördag 24 september 2011

HTC Vigor Förpackningar Beats Audio, LTE, men inga DROID Branding?

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/v1WNai5Bzxc/:
beatslte

Här är en nudel-Scratcher att fundera över helgen: det HTC Vigor var förmodligen kommer att slå Verizon som Droid Incredible HD, men filer som läckt från den kommande enheten fingervisning om att telefonen inte får bära Droid skillnad trots allt.

Någon som hade tur nog att ha en Vigor i sin besittning lyckats slita enhetens startsekvens, bakgrunder och ljudfiler, och delade sina resultat med AndroidPolice .

När Vigor eldas upp, går den igenom HTC, Beats och Verizon LTE logotyper i snabb följd, men något är märkligt frånvarande. Animationen saknar den traditionella jätte röda ögon som har prytt alla Verizons Droid serie telefoner. Med tanke på att ögat har varit en stark del av Verizons Droid varumärkesarbete, gör det inte meningsfullt att dike det så utan vidare ceremonier. Ovanpå det var telefonens meddelandeljud också ut, och till min bestörtning det inte fanns någon " DRROOOOOOID "ljud som finns.

Det är möjligt att ögat ska läggas till i startsekvensen senare, och ljudet var inte riktigt dumpad, men det ser i detta skede att Bionic kommer att styra Droid hönshus för tillfället.

Även startsekvensen lyckas ta upp en fråga eller två, det bakgrundsbilder som följer med telefonen klarar av att svara på en. Tapeterna är alla 1440 × 1280 i storlek, vilket innebär att det är fullt möjligt att Vigor display kommer att köras vid de rapporterade 1280 × 720, vilket gör det en av de första 720p Android-telefoner.

Om inte något blir förändrats mellan nu och telefonen släpptes, kastade dessa filer ganska mycket tvivel om förra veckans läckt Verizon dokument . Jag är fortfarande höll fram hoppas att det är på riktigt dock, om så bara för att jag gör det älskar tanken på en oktober lansering.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar