lördag 24 september 2011

Motorola Xoom 2 bevis fästen - nya bilder, det ryktas om specifikationer och en Media Edition?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/24/motorola-xoom-2-evidence-mounts-new-photos-rumored-specs-an/:
Tala om en yngre, smalare Motorola Xoom håller bara på kommande. En hjälpsam tipster är att lägga bränsle till ryktena om en Xoom 2 med dessa shots av en liknande, men inte exakt likadana Motorola tablet. Vid en jämförelse med de bilder vi såg i går, det här ser namnlösa Android 3,2 skiffer en smula mindre polerad i baksätet och verkar för att gynna ett stående format, med kameran vila där uppe. Vad mer, säger vår källa plattan tycks vara mindre än vad vi redan har sett, vilket skulle kunna rada upp med en rapport från den här är min nästa, förankring en Xoom 2 Media Edition. Den enheten är ryktas ha en 8,2-tums HD-IPS skärm och väger .95 pounds. Det är uppenbarligen faktureras som en "e-läsare ersättning" och kommer med en inbyggd IR-fjärr och subwoofer. I ytterligare Xoom 2 nyheter, TIMN säger att klassiska versionen kommer att mäta 9mm tjock, packa en 1.2GHz processor, 1GB RAM och aktivera 1080p videoinspelning. Om alla som inte är tillräckligt för att tillfredsställa din Motorola-tablet begäret, vi har ett galleri av bilder nedan.

[Tack, Anon]

Motorola Xoom 2 bevis fästen -? Nya bilder, det ryktas om specifikationer och en Media Edition publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 24 Sep 2011 17:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar