lördag 24 september 2011

Pre 3 för AT & T recension

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/24/pre-3-for-atandt-review/:
Detta är en recension av en telefon som aldrig var faktiskt tillgängliga för allmänheten på AT & T. Trots unfortunateness av den tidigare uttalande, kände vi skyldiga att köra den här enheten via pärs som ett sista avsked till Palm Pre linje och webOS på konsumenternas enheter.

Man, vad en konstig, labyrintisk liv här enheten har haft. Europeiska flygbolag inte ens vill ha Pre 2 , och av någon anledning var de folk de enda att ens Pre 3. Exklusive den här killen, naturligtvis. Den här killen, som ni säkert har utläsa, är en av endast en handfull av AT & T Pre 3 telefoner för att göra det ur fabriken oskadda, och vi kunde inte vara lyckligare att sätta det genom steg. Tja ... vi skulle kunna vara gladare, men det skulle kräva Meg Whitman ångra Leos avgår skjuten genom webOS hjärtat.

Allt det åt sidan, det har varit en konstig några dagar med den sista webOS-baserade telefon, och på sätt och vis, den sista telefon som någonsin kommer att ha Palm DNA körs genom sina kretsar. Inte ens två månader sedan var HP berättade utvecklare att få sin före 3 app yttranden i för godkännande, och bara fyra veckor sedan bekräftade samma företag som just denna telefon inte någonsin skulle komma på amerikanska stränder. Du vet, trots att hela " som aviserats för AT & T "sak. Slår ut, några av de enheter som faktiskt klarade den nödvändiga QA tester, och om du har de rätta kontakterna (eller en tillräckligt snabb avtryckarfingret på eBay) kan du också landa själv vad utan tvekan kommer gå ner som en av de mest eftertraktade bitar av Palm / webOS historia. Men ska du? Ta reda på efter pausen.

Fortsätt läsa Pre 3 för AT & T recension

Pre 3 för AT & T recension

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar