lördag 24 september 2011

TechCrunch grundare Michael Arrington lanserar en ny blogg, Uncrunched

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/oExjq_5OBK8/:
uncrunched2

TechCrunch grundare Michael Arrington , som nyligen lämnade företaget grundade han under sex år sedan, är tillbaka i handling. Eller åtminstone har han bevisat att han fortfarande vet hur man ställer in en WordPress blogg.

Arrington twittrade bara en länk till Uncrunched , som kommer att vara hans personliga blogg från och med nu. Det finns egentligen inte mycket där ännu, med undantag för hans första inlägg med titeln "Här är jag". Det är allt - tjänsten består av bara titeln - men förmodligen hans senare inlägg kommer att vara lite mer innehåll-tung (tummarna för att denna nya roll som General Partner på CrunchFund är bara ett knep för att avslöja alla Silicon Valley mörka hemligheter).

Vilket leder oss till kommentarerna.

Arrington har tydligen bestämt sig för att använda den grundläggande WordPress kommentera systemet. Det är ett modigt drag (du kanske minns TechCrunch kommentarer forna), men trollen har inte överväldigad bloggen ännu.

I enlighet med hävdvunnen Internet traditionen, är den första kommentaren på bloggen "omg. första "-. grattis till tidigare TC utvecklare och Cake Hälsa grundarna Andy Brett för att begära topplaceringen. Och ett "A" för försök att Philip Kaplan , som skrev "första" trots att bloggen tolfte kommentar. Resten av kommentarerna är i allmänhet positiva, även om det finns några extremvärden, som den inbäddade nedan.

Upplysningar: Arrington var min chef under en lång tid och jag åt en hel del av sin spannmål när TC var fortfarande bygger ut sitt hus.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar