lördag 24 september 2011

Sezmi kabel / satellit-alternativ-TV-tjänst att stänga måndag, kommer inte att missa

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/24/sezmis-cable-satellite-alternative-tv-service-to-shut-down-mo/:
Det har gått nästan två år sedan Sezmi lanserade sin hybrid-antenn och internet-TV-tjänst, och nu har meddelat att drömmen om betal-TV utan kabel eller satellit är död. Ett e-postmeddelande gick ut till kunderna ikväll informera dem möjlighet att visa eller spela in program på sina Sezmi system skulle stängas måndag 26 sep. Den enda ersättning som ges för den plötsliga koppla? Fri tillgång till VOD-katalogen innan det försvinner också den 1 november. $ 20 / månad Select Plus-paket som erbjuds betal-TV-kanaler över antennen aldrig spred sig utanför Los Angeles , även om användarna gärna nöja sig med grundläggande kanaler och online VOD fått tillgång till i andra marknader . Ändå förutspår vi att det inte kommer att saknas helt enkelt eftersom det inte verkar som många människor någonsin skrivit. Trots trevliga funktioner som unika profiler för olika hushållsmedlemmar, skär den begränsade sport urval av många early adopters från början. Företaget tydligen försöker svänga till att sälja sin teknik till andra tjänsteleverantörer, vi vänta och se om en Moxi-liknande uppsving i korten. Kolla in brevet till abonnenter och vår ursprungliga video demo efter pausen medan vi planerar en månad långa minnesstund för de som snart kommer att vara-värdelösa 1TB DVR.

[Tack, John]

Fortsätt läsa Sezmi kabel / satellit-alternativ-TV-tjänst att stänga måndag, inte kommer att saknas

Sezmi kabel / satellit-alternativ-TV-tjänst att stänga måndag, inte kommer att missa ursprungligen visades på Engadget , lör, 24 Sep 2011 00:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sezmi | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar